DOLAR 34,1860 0.17%
EURO 37,0643 -0.03%
ALTIN 2.975,330,73
BITCOIN 23214380.48822%
Antalya
21°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Başkan Özçelik’ten Alanya halkına Gökbel DAVETİ

Başkan Özçelik’ten Alanya halkına Gökbel DAVETİ

ABONE OL
16:38 - 25 Temmuz 2024 16:38
Başkan Özçelik’ten Alanya halkına Gökbel DAVETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivali’nin 18.’si Gökbel Yaylası’nda 27 Temmuz Cumartesi ve 28 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek. Ünlü sanatçı Kubat’ın konseri ve birbirinden renkli etkinliklere sahne olacak festival, er meydanında kıran kırana mücadelelerin yaşanacağı güreşlere ev sahipliği yapacak.

Gökbel Güreşleri’nde boy gösterecek son iki Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin şampiyonu Yusuf Can Zeybek ve başpehlivanlar Osman Aynur ile Mustafa Batu Alanya’ya gelerek, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’le buluştu. Davul zurnayla belediye binası önünde karşılanan başpehlivanlar, daha sonra makama geçerek, Başkan Özçelik ile sohbet ettiler ve hafta sonu gerçekleştirilecek festivali heyecanla beklediklerini vurguladılar. Başkan Özçelik gelenekler gereği şampiyon Yusuf Can Zeybek’e beşi bir yerde altın ve başpehlivan Osman Aynur ile Mustafa Batu’ya tam altın taktı.

Ziyaretin ardından Gökbel Güreşlerinin basın lansmanı Kestel Futbol Sahası’nda yapıldı. Kırkpınar’ın baş cazgırı olan Emin Ger’in sunumuyla başlayan lansmana başpehlivanların yanı sıra Gökbel’de bir ilk olarak gerçekleştirilecek 102 mahalleden 102 çocuk güreşçiyi temsil eden çocuklar da katıldı. Cazgır Emin Ger, ata sporuna sahip çıkan Başkan Özçelik ve ekibine teşekkür etti. Lansmanda, Gökbel Güreşleri’nin şampiyonuna verilecek kemer tanıtılırken, günün anısına fotoğraf çektirildi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP