DOLAR 34,0851 -0.03%
EURO 37,9280 -0.08%
ALTIN 2.813,92-0,06
BITCOIN 20576464.43744%
Antalya
26°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’da ‘EVİMDE GÜVENDEYİM’ projesi tanıtıldı

Alanya’da ‘EVİMDE GÜVENDEYİM’ projesi tanıtıldı

ABONE OL
19:04 - 17 Eylül 2024 19:04
Alanya’da ‘EVİMDE GÜVENDEYİM’ projesi tanıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya Kaymakamlığı öncülüğünde Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Alanya İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde oluşturulan ‘Evimde Güvendeyim Projesi’ tanıtım programı gerçekleştirildi.

Alanya Kültür Merkezi (AKM)’de gerçekleştirilen programa, Kaymakam Dr.Fatih Ürkmezer, ALKÜ Rektör Vekili Prof. Dr Mehmet Kılıç, Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir ve ALKÜ Rektör Vekili Mehmet Kılıç tarafından konuşmalar gerçekleştirildi. Devamında Kaymakam Ürkmezer tarafından Hayate Hanım İlkokulu’nda okuyan ev kazasında hayatını kaybeden Merve Miray Yoldakalan’ın ailesine çiçek takdim edildi.

Programda açıklama yapan Kaymakam Ürkmezer, “Bu güzel projenin başlangıç programına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hayatın olağan akışında her türlü kazaya denk gelip muhattabı olabiliyoruz. Ev kazaları da bunlardan biri. Bu anlamda geçtiğimiz yıl Hayate Hanım İlkokulunda okuyan öğrencimizin evinde başına gelen üzücü olaya hep birlikte şahit olduk. Ve bu tür olaylar sonucunda aksiyon almamız gerektiğini düşündük. Bu kapsamda da yöneticiler olarak Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gerekli çalışmaları tamamlayarak “Evimde Güvendeyim Projesini” yapmaya karar verdik. Projemize Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüzü de dahil ederek proje uygulama alanını genişlettik. Projedeki amacımız ev kazalarına karşı velilerimizi, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve çocuk evlerinde çalışan personellerimizi bu konuda bilinçlendirmek. Yapılan bilgilendirme ve çalışmalar sonucunda ev kazalarına karşı çocuklarımızı koruyabilirsek bu proje amacına ulaşmış olacak. Projede emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, projenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Proje Uygulama Ekibi; Milli Eğitim Müdürlüğü İş Güvenliği Uzmanı Özlem Korucubaşı, Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitmeni Zeynep Deniz, ALKÜ İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Görevlisi Mustafa Enis Sarık ve Alanya Sağlıklı Hayat Merkezi Diyetisyeni Onur Azazi tarafından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılara projenin tanıtım sunumu yapıldı.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP