DOLAR 34,1082 0.06%
EURO 38,0320 0.33%
ALTIN 2.825,560,34
BITCOIN 20410531.43439%
Antalya
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Seçimlerde YÜCEL’i destekledi şimdi ÖZÇELİK’çi oldu

Seçimlerde YÜCEL’i destekledi şimdi ÖZÇELİK’çi oldu

ABONE OL
16:48 - 18 Eylül 2024 16:48
Seçimlerde YÜCEL’i destekledi şimdi ÖZÇELİK’çi oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Yılmaz ve Büyük Birlik Partisi Alanya İlçe Başkanı Mehmet Uğur, bugün Alanya Belediye Başkanı CHP’li Osman Tarık Özçelik’i makamında ziyaret etti.

Bir dönem Alanya’da Mahmutlar Belediye Başkanlığı yapan ve geçtiğimiz seçimlerde Alanya Belediye Başkan Adayı olup hezimete uğrayan Alaattin Çakır, Mart ayında gerçekleştirilen yerel seçimler öncesi Büyük Birlik Partisi Alanya belediye başkan adayını seçimlere birkaç gün kala geri çekmiş ve tüm desteklerinin MHP’li Adem Murat Yücel’e olduğunu söylemişti.

Ancak Adem Murat Yücel’in seçimlerde büyük farkla CHP’li Osman Tarık Özçelik’e yenilmesi üzerine şoka giren Alaattin Çakır aradan geçen yaklaşık 6 aylık sürecin sonunda bu kez de CHP’li Osman Tarık Özçelik’e destek verme kararı aldı. Bugün Antalya ve Alanya kurmaylarıyla Özçelik’i ziyaret eden Çakır’ın, Özçelik’e çeşitli hediyeler takdim ederek Mart ayındaki hezimeti unutmaya çalıştığı gözlendi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP