DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2134496-1.00682%
Antalya
26°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’da şok eden cinayet ESKİ İMAM ÖLDÜRÜLDÜ

Alanya’da şok eden cinayet ESKİ İMAM ÖLDÜRÜLDÜ

ABONE OL
19:47 - 22 Eylül 2024 19:47
Alanya’da şok eden cinayet ESKİ İMAM ÖLDÜRÜLDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gündoğmuş’ta Taşatan yolu üzerinde cumartesi günü Mustafa Keyik isimli kişi başından ve yanağından vurulmuş olarak bulundu. Olayın cinayet mi kaza mı olduğu araştırılıyor.

Gündoğmuş’ta Taşatan yolu üzerinde Cuma gecesi saat 02:00 civarında başından ve yanağından vurulmuş halde erkek cesedi bulundu. Taşatan yolundan geçen bir vatandaş, olayı fark ederek 112 ve jandarmaya haber verdi. Cinayet şüphesi üzerinde durulan olayda bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme ve delillerin toplandıktan sonra, 46 yaşındaki Mustafa Keyik’in cenazesi kaldırıldı.

Savcılık, olayın cinayet mi yoksa kaza mı olduğunu araştırıyor. Kesin sonuç, otopsi ve delillerin incelenmesinin ardından belli olacak. Eski bir imam nikahı olan Keyik’in kullandığı araçta çekici yardımı ile kaldırıldı. Keyik’in cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından, annesinin isteği üzerine dedesinin yanına, Alanya Karakocalı Ak Mezarlığı’na Pazar günü öğlen defnedildi.

Gündoğmuş Yeniköy Mahalle Muhtarı Celal Tokaç, olayın yaşandığı gece Mustafa Keyik’in kendisine uğradığını ve 23:30’da yanından ayrıldığını belirtti. Yaşananları anlatan Tokaç, “O akşam bana uğradılar. Aracında çalı-çırpı dediğimiz şeyler vardı. Sanırım bir şikayet olmuş, bununla ilgili tutanak tutulmak istenmiş. 23:00 sıralarında yanıma geldi. O gece elektrikler olmadığı için el feneriyle bahçeme gittik, kendisine salatalık kopartıp verdim. 23:30 sıralarında yanımdan ayrılmadan önce aracındaki odunları Alanya’ya götüreceğini söyledi. Mahallemizdeki eski muhtar olarak bilinen Kazım Keyik’in yanına da uğramış. Ondan bir paket sigara alıp gece 01:00 ya da 01:30 civarında Mazanlar yolundan Alanya’ya doğru hareket ettiğini öğrendik” dedi.

Gece 02:00 sıralarında meydana geldiği düşünülen olayda, Keyik’in başından ve yanağından iki el ateş edilerek vurulduğu belirlendi. Keyik’in cesedi, olay yerinden yaklaşık 30 metre ileride bulundu. Şahsın öldürüldükten sonra yaklaşık iki metre sürüklenip uçurumdan itildiği tahmin ediliyor.

Keyik’in Taşatan yolu üzerindeki Hacıbeleini mevkisinde bulunan çeşmenin orada aracının önü kesilmiş olabileceği de düşünülürken, olay yerinde tartışma çıktığı ihtimali üzerinde duruluyor. Olay yerinde yoğun kan izlerinin olması Keyik’in, aracına yöneldiği sırada önce arkadan açılan ateşle yere yığıldığı, daha sonra da bir el daha ateş edildiği iddia edildi. Aracının el freninin indirilerek olayın kaza süsü verilmek istendiği de başka bir idda olarak geçiyor.

Keyik’in babasının da 1977 yılında aile içi bir cinayete kurban gittiği öğrenildi. Keyik’in babası Hüseyin Keyik, 1977 yılında aile arasında çıkan bir anlaşmazlık sonucu öldürülmüş. Mahalle sakinlerinin anlattıklarına göre, olay Yeniköy köprüsünde meydana gelmiş. İddiaya göre Hüseyin Keyik, amcasının oğluyla yaşadığı bir tartışma sonrası vurularak öldürülmüş. Olayla ilgili cinayet şüphesi üzerinde durulurken, savcılık soruşturma başlattı.

Fail ya da faillerin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Küçük yaşta babasız kalan Keyik’in anne ve dedesinin büyüttüğü biliniyor. Üç erkek kardeşin en küçüğü olan Keyik’in önceki evliliğinden iki, sonraki evliliğinden bir olmak üzere üç çocuk babası bir isimdi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP