DOLAR 34,1416 0.01%
EURO 38,0410 0.32%
ALTIN 2.890,350,19
BITCOIN 21714030.07674%
Antalya
26°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’da ESKİ İMAMI öldüren baba oğul yakalandı

Alanya’da ESKİ İMAMI öldüren baba oğul yakalandı

ABONE OL
14:00 - 24 Eylül 2024 14:00
Alanya’da ESKİ İMAMI öldüren baba oğul yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya’nın Taşatan yolunda meydana gelen olayda, cesedi bulunan eski imam Mustafa Keyik’in cinayete kurban gittiği belirlendi. Jandarma ekipleri, Keyik’i öldürdüğü iddia edilen baba ve oğlunu gözaltına aldı.

Geçtiğimiz Cuma gecesi, Gündoğmuş’a bağlı Taşatan yolu üzerinde Mustafa Keyik’e ait olduğu öğrenilen bir erkek cesedi bulundu. İlk etapta, Keyik’in kamyonetten düşerek yaşamını yitirdiği düşünülse de, yapılan otopsi sonrasında ensesinden tüfekle vurulduğu anlaşıldı. Keyik’in ölümü, şüpheli bir durum olarak değerlendirildi ve birçok iddia gündeme geldi.

Jandarma tarafından yürütülen detaylı araştırmalar sonucunda, Mustafa Keyik’i öldürdüğü iddia edilen Hasan S. Bademağacı Köyü’nde, oğlu Tolga S. ise Gazipaşa’daki evlerinde dün gece gözaltına alındı. Aile içinde yaşanan cinsel istismar iddiaları nedeniyle Keyik’in öldürüldüğü öne sürüldü.
Tolga S.’nin dün gece iş çıkışı evin önünde jandarmayı görünce herşey itiraf ettiği, bunun üzerine Bademağacı Köyü’nde yaşayan babasının evine gelen jandarmanın ise evde cinayette kullanılan tüfekle birlikte babayı gözaltına aldığı öğrenildi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP