DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 2240903-0.38636%
Antalya
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya kırsalındaki TARIM ALANLARINDA bir garip yangın

Alanya kırsalındaki TARIM ALANLARINDA bir garip yangın

ABONE OL
09:28 - 29 Eylül 2024 09:28
Alanya kırsalındaki TARIM ALANLARINDA bir garip yangın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya’da tarım alanlarında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, tarım alanları zarar gören üreticileri ziyaret ederek “Geçmiş olsun” dedi

Alanya’nın Toslak ve Kayabaşı mahallelerinin sınırında bulunan Şaban Özer, Mehmet Özer ve Mustafa Yılmaz’a ait tarım alanlarında bu sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ihbar üzerine olay yerine sevk edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi sonucu kısa sürede söndürüldü. Yangın sonrası bölgeye giden Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, üreticilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Göktepe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün saat 10.00 sularında Toslak, Kayabaşı sınırında meydana gelen küçük çaplı yangın nedeniyle üreticilerimizden Şaban Özer, Mehmet Özer ve Mustafa Yılmaz abimizin domates, salatalık seralarında maddi hasar oluşmuştur. Yangının büyümeden kontrol altına alınmasında emeği geçen üreticilerimiz başta olmak üzere, jandarmamıza ve itfaiyemize çok teşekkür ederim. Tek tesellimiz can kaybımızın olmamasıdır. Allah’ım bütün üreticilerimizi ve hemşehrilerimizi daha büyük afetlerden korusun” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP