DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 22409020.02653%
Antalya
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’da ÇALINTI TÜFEKLE cinayet

Alanya’da ÇALINTI TÜFEKLE cinayet

ABONE OL
12:50 - 29 Eylül 2024 12:50
Alanya’da ÇALINTI TÜFEKLE cinayet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya’da kaza süsü verilmek istenen ancak JASAT timlerinin titiz çalışması ile cinayete kurban gittiği belirlenen imamın çalıntı tüfekle öldürüldüğü ortaya çıktı.

21 Eylül Cumartesi günü Gündoğmuş Köprülü Mahallesi Hacı Beleni mevkiinde kamyonet kazasında öldüğü süsü verilen eski imam Mustafa Keyik’in kaza değil cinayete kurban gittiği jandarmanın titiz çalışmasıyla ortaya çıkmıştı. Gündoğmuş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda olayla ilgili araştırmaya başlayan Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Gündoğmuş Jandarma Komutanlığı ve Manavgat Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri soruşturmayı Melek S. üzerinde yoğunlaştırdı. Eski imam Mustafa Keyik’in genç kızın amcası ve kuzeniyle birlikte kuzeninin babasının evinden çaldıkları tüfekle cinayeti işledikleri belirlendi.

Gündoğmuş’ta olayın yaşandığı bölgede ve çevresindeki güvenlik kamerasının olmaması jandarma ekiplerinin işlerini zorlaştırırken ekiplerin özverili ve titiz çalışmaları sonucunda cinayet ortaya çıkarıldı. Şüpheliler ise işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP