DOLAR 34,2477 0.3%
EURO 37,5880 -0.51%
ALTIN 2.935,150,67
BITCOIN 21067862.61673%
Antalya
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Özgür Özel’den Ankara’ya çağrı: “OTOYOLA HEMEN BAŞLAYIN”

Özgür Özel’den Ankara’ya çağrı: “OTOYOLA HEMEN BAŞLAYIN”

ABONE OL
18:46 - 4 Ekim 2024 18:46
Özgür Özel’den Ankara’ya çağrı: “OTOYOLA HEMEN BAŞLAYIN”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’daki turizm sektör temsilcileriyle bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Özel, Antalya-Alanya otoyolunun bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Özgür Özel, Antalya’ya gelen turistlerin ulaşım sorunları yaşadığını belirterek, Antalya-Alanya otoyolunun bu sorunu çözeceğini ifade etti. Ayrıca, yerel belediyelerle işbirliği yaparak raylı sistemlerin geliştirilmesi gerektiğini söyledi. Turizmin milli bir mesele olduğunu vurgulayan Özel, sektörün düşük faizli ve uzun vadeli kredilerle desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Bir gazetecinin İsrailli turistlerin Türkiye’ye gelip gelemeyeceği sorusuna Özel, “İsrail halkına asla düşman değiliz. Tüm İsrailli turistleri Antalya’ya bekliyoruz” diyerek yanıt verdi.

CHP lideri Özgür Özel tarafından gündeme getirilen Antalya-Alanya otoyolu projesi, bölgedeki ulaşım sorunlarını çözerek turizmi canlandırması bekleniyor. Bu proje sayesinde Antalya’ya gelen turistler, daha kısa sürede ulaşım sağlayacak ve bölgede daha fazla zaman geçirme imkanı bulacak. Otoyol projesinin, bölgenin ekonomik kalkınmasına da önemli katkıları olacağı öngörülüyor.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP