DOLAR 34,1981 -0.09%
EURO 37,5187 0.03%
ALTIN 2.886,210,59
BITCOIN 2018490-3.86081%
Antalya
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Hull City ALANYASPOR maçı öncesi basınla buluştu

Hull City ALANYASPOR maçı öncesi basınla buluştu

ABONE OL
21:51 - 10 Ekim 2024 21:51
Hull City ALANYASPOR maçı öncesi basınla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, yarın deplasmanda Alanyaspor ile oynayacakları hazırlık maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, geçen sezona göre Championship’te daha dengeli takımların mücadele ettiği söyleyerek, “Lige nasıl başladığınızın değil, nasıl bitireceğinizin önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

İngiltere Championship takımlarından Hull City, yarın saat 17.30’da deplasmanda Alanyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, Teknik Direktör Tim Walter ve oyunculardan Abdülkadir Ömür ve Doğukan Sinik basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Geride kalan sezonda oyuncu satışından 30-35 milyon Euro’ya yakın bonservis bedeli elde ettiklerini hatırlatan Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, “Kulübe kazandırdığımız bu oyuncuları kısa sürede üst liglere satarak, iyi bir gelir elde ettik. Başkanımızın önderliğinde bu geliri tekrar takımı üst seviyeye taşımak için kullandık. Kazanç elde ettik ancak tekrar oyunculara yatırım yaptık. Hocamızla yaptığımız görüşmelerde hücum yapan takım kimliğine bürünmek istedik. Bu bir süreç, bu sürecin içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP