DOLAR 34,2649 -0.03%
EURO 37,4689 -0.09%
ALTIN 2.923,82-0,14
BITCOIN 22153293.12633%
Antalya
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Mehmet Kuş: “Bunlar AVUKAT DEĞİL adeta şehir eşkiyası”

Mehmet Kuş: “Bunlar AVUKAT DEĞİL adeta şehir eşkiyası”

ABONE OL
17:10 - 14 Ekim 2024 17:10
Mehmet Kuş: “Bunlar AVUKAT DEĞİL adeta şehir eşkiyası”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya’da 2024 turizm sezonunun bitmesine sayılı günler kala, şehir merkezine yine marka firmaların avukatları geldi. Özellikle dünyaca ünlü markaların imitasyonlarını satan cuma pazarı ve İskele bölgesindeki esnafları ziyaret ederek imitasyon malların dökümünü toplayan ve dava açma tehdidinde bulunan marka avukatlarına Alanya’daki hiçbir Esnaf Odası yetkilisi müdahale etmedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem ile Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir’i yanlarında göremediklerini söyleyen esnaf, “Biz kime ne için oy veriyoruz, aidat ödüyoruz? Eğer bu zor günlerimizde yanımızda olmayacaksanız neden o koltukları işgal ediyorsunuz?” dedi.

Öte yandan önümüzdeki yıl yapılacak olan ALTSO seçimlerinde başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Alanya’nın sevilen hayırsever iş adamlarından Ponto MK Leder firması sahibi Mehmet Kuş ise Alanya esnafına seslenerek avukatlara karşı örgütlenme çağrısı yaptı.

Mehmet Kuş, “Buradan açık çağrımdır esnaf arkadaşlarıma. Birleşin, haklarınızı yedirtmeyin. Gelen hiç bir avukattan markacıların haberi yoktur, tamamıyla ceplerine çalışıyorlar, bunlar avukat değil şehir eşkiyaları” dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP