DOLAR 34,2605 0.02%
EURO 37,4119 0.05%
ALTIN 2.918,060,03
BITCOIN 22406520.89203%
Antalya
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Başkan Erdem’den HİSARCIKLIOĞLU’NA özel rapor

Başkan Erdem’den HİSARCIKLIOĞLU’NA özel rapor

ABONE OL
15:31 - 15 Ekim 2024 15:31
Başkan Erdem’den HİSARCIKLIOĞLU’NA özel rapor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya Odalar Federasyonunun “İklim Değişikliği İçin İşbirlikçi Yaklaşım” ana temasıyla düzenlediği Avrupa ve Asya Zirvesi’ni katılan ALTSO Başkanı Eray Erdem, iş insanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Dünya Odalar Federasyonu (WCF) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletti.

Başkan Erdem, “İş insanlarımızın taleplerini her fırsatta dile getirmeye, çözüm için destek aramaya devam edeceğiz” dedi.

Dünya Odalar Federasyonunun “İklim Değişikliği İçin İşbirlikçi Yaklaşım” ana temasıyla düzenlenen Avrupa ve Asya Zirvesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla İstanbul’da başladı.

TOBB’un ev sahipliğinde uluslararası iş dünyasının temsilcilerini bir araya getiren ve 62 ülkeden 800’den fazla iş insanının katılımıyla düzenlenen zirveye Alanya’dan da Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem katıldı.

Zirveyi değerlendiren Başkan Erdem şunları söyledi: “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığını yürüttüğü Dünya Odalar Federasyonu’nun “İklim Değişikliği İçin İşbirlikçi Yaklaşım” ana temasıyla İstanbul’da düzenlenen Avrupa ve Asya Zirvesi’ne katıldık. TOBB’un ev sahipliğinde; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum ve 62 ülkeden 800’den fazla iş insanının katılımıyla düzenlenen zirvede görüşme şansı yakaladığımız Dünya Odalar Federasyonu (WCF) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a ise Alanya’mız hakkında bilgiler verip, iş insanlarımızın sorunlarını dile getirdik.

Özellikle Bakanımız Sn. Murat Kurum’a; iş insanlarımızın sorun ve taleplerini aktarıp, çözüm konusunda destek istedik.
Bu önemli zirveyi düzenleyen Başkanımız Sn. Hisarcıklıoğlu’na ve başta Bakanımız Sn. Kurum olmak üzere zirveye katılım gösteren herkese çok teşekkür ederim. İş insanlarımızın taleplerini her fırsatta dile getirmeye, çözüm için destek aramaya devam edeceğiz.”

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP