DOLAR 34,2396 0.06%
EURO 37,0428 0.05%
ALTIN 3.016,700,83
BITCOIN 23117110.7188%
Antalya
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’da o İSİMDEN şok usulsüzlük İSTİFASI

Alanya’da o İSİMDEN şok usulsüzlük İSTİFASI

ABONE OL
18:16 - 22 Ekim 2024 18:16
Alanya’da o İSİMDEN şok usulsüzlük İSTİFASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tunahan Arıkan, odada yaşanan usulsüzlükler ve maddi zararlar nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tunahan Arıkan, görevinden istifa ettiğini açıkladı. 2018 yılında üyelerin desteğiyle göreve gelen Arıkan, istifa kararını bir dizi usulsüzlük ve maddi zarar gerekçelerine dayandırdı.

Arıkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “2018 yılında değerli üyelerimizin desteğiyle üstlenmiş olduğum Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Yönetim Kurulu Ü
üyeliğinden aşağıda belirttiğim sebeplerden dolayı istifa ettiğimi belirtir, tüm üyelerimize saygılarımı sunarım.

Denetim Kurulu’nda meydana gelen ve beraberinde istifa getiren usulsüzlükler Denetim Kurulu’ndan istifa eden arkadaşımızın istifasının yönetim kurulu ve kamuoyundan gizlenmesi.

Şubat ayından bu yana toplantı yapmayan Denetim Kurulu adına düzenlenen raporların, toplantı yapılmış gibi yönetim kuruluna imzaya sunulması.

Odamızın kendi mülkü varken; yıllık 300 bin TL bedelle kira ve taşınma masrafları ile yeni binaya taşınması suretiyle odamızın çok büyük maddi zarara uğratılması, (Şahsımın ret oyu vermesine rağmen oy çokluğu ile karar alınmıştır).

Emekli olan oda personelimize tazminatının zamanında ödenmemesi sebebiyle 450.000 TL ek ödeme yapılmak suretiyle odamızın zarara uğratılması. Ayrıca yine işten ayrılan başka bir personelimiz de tazminatının zamanında ödenmemesi sonucunda arabuluculuk kurumuna başvurması ve odamızın itibarının zedelenmesi.

Yönetim Kurulu Üyeliğinden ayrılmış olsam da her zaman üyelerimizin emrinde olduğumu belirtir, 2018 yılında bu değerli göreve bizleri layık gören kıymetli üyelerimize tekrar teşekkür ederim.”

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP