DOLAR 34,2578 -0.03%
EURO 37,0571 0.11%
ALTIN 3.027,970,01
BITCOIN 2296971-0.6561%
Antalya
21°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’da ANNE KATİLİNE müebbet hapis cezası

Alanya’da ANNE KATİLİNE müebbet hapis cezası

ABONE OL
09:00 - 23 Ekim 2024 09:00
Alanya’da ANNE KATİLİNE müebbet hapis cezası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya’da annesini öldürdükten sonra gardıroba saklayan Süleyman Sevinç ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Alanya’da öz annesini öldüren Süleyman Sevinç, 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada hakim karşısında hazır bulundu. Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanının annesi Fatma Sevinç’i bıçaklayarak öldüren Süleyman Sevinç’e, “diyeceğin son bir şey var mı?” diye sorması üzerine, Sevinç, “Diyeceğim bir şey yok. Cezamın yüzüme söylenmesi için geldim. Bu benim kaderimmiş, kaderimi yaşıyorum” dedi.

Bunun üzerine Sevinç, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cezada iyi hal uygulaması yapılmadı

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, Alanya’da 3 Mayıs 2023 tarihinde yaşandı. Alanya’nın Hacet Mahallesi, Kaptanoğlu Sokak’taki bir apartman dairesinin ikinci katında oturan Fatma Sevinç’ten haber alamayan komşuları, durumu polise bildirdi. Polis kapıyı çilingire açtırıp girdiği evde, elbise dolabında Fatma Sevinç’in battaniyeye sarılı cansız bedenini buldu.

Alanya Cumhuriyet Savcılığı ve olay yeri inceleme ekiplerince, anne Sevinç’in boğazından bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Kadının cenazesi, incelemenin ardından Alanya Belediyesi cenaze aracıyla belediye morguna götürüldü. Soruşturma başlatan asayiş ekipleri komşuların birkaç gün önce Fatma Sevinç ile oğlu Süleyman S’nin tartışma seslerini duyduğunu belirledi. O günden sonra ortalarda görünmeyen Süleyman S. polis tarafından cinayet şüphelisi olarak her yerde aranmaya başlandı.

Cinayet şüphelisi Süleyman S. 8 Mayıs günü saat 15.00 sıralarında Antalya, Atatürk Caddesi üzerinde elinde poşetle yürürken, durumundan şüphelenen motosikletli polis timi tarafından durduruldu. Kimlik sorgusu yapılmak istenen Süleyman S. kimliğinin üzerinde olmadığını ifade ederek, kardeşi Ü.S.’nin kimlik bilgilerini verdi. Polis ekibinin soruları üzerine gerçek kimliğini açıklayan Süleyman S. annesini öldürdüğünü de itiraf ettikten sonra gözaltına alındı. Antalya Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Alanya’ya getirilen şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Ağırlaştırılmış müebbetle cezalandırıldı
Alanya’da annesini öldürdükten sonra gardıroba saklayan Süleyman Sevinç ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP