DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.820,600,40
BITCOIN 2001682-1.68634%
Antalya
28°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya Belediyesi araçlarını SATIYOR

Alanya Belediyesi araçlarını SATIYOR

ABONE OL
08:16 - 9 Eylül 2024 08:16
Alanya Belediyesi araçlarını SATIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Borçlar ve zamlarla gündeme gelen Alanya Belediyesi, gelirleri artırmak için bünyesinde bulunan araçları satılığa çıkardı.

Alanya Belediyesi’nin toplam borcunun 4 milyar TL’ye ulaştığını belirterek SGK borçlarını karşılamak için 58 taşınmazı ipotek ettiren ve 40 milyon TL kredi kullanma yetkisi alan Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, mali durumu artı yönde değiştirebilmek için giderleri kısarken gelirleri de artırmaya çalışmalarına devam ediyor. Daha önce otopark gibi zam haberleri ile gündeme belediyede araç satışları da başladı.

Alanya Belediyesi, belediyenin hizmetlerinde kullanılmış, ekonomik ömrünü tamamlamış 4 adet aracı açık arttırma usulüyle ihaleye çıkarılıyor. KDV oranının yüzde 1 olduğu satışlarda lastik tekerlekli kanal kazıcı araçları 373 bin ile 413 bin TL muhammen bedel ile ihale çıkarılacak. Belediye bu satışlardan en az 1 milyon 582 bin TL kazanacak. İhale 19 Eylül Perşembe günü belediye encümen toplantısında gerçekleştirilecek.

Alanya Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tahsilat veznesine 12 bin TL civarındaki geçici teminatlarını yatıran talipliler, ihale dokümanını, bin TL’lik şartname bedelini belediye veznesine yatırarak alabilecek. Gerekli belgeleri tamamlayan talipliler, ihaleye girmeye hak kazanacak.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP