DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BITCOIN 23383200.47474%
Antalya
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya Oba’daki özel kreşte GÜVENLİK SKANDALI

Alanya Oba’daki özel kreşte GÜVENLİK SKANDALI

ABONE OL
14:37 - 19 Ekim 2024 14:37
Alanya Oba’daki özel kreşte GÜVENLİK SKANDALI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya’nın Oba Mahallesi Çarşamba bölgesinde bulunan özel bir kreşte geçtiğimiz Perşembe günü yaşanan bir güvenlik skandalı “bu kadarına da pes” dedirtti.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir görgü tanığının aktardığı bilgilere göre; perşembe günü 4 yaşındaki Ayaz B. adlı çocuk ve yine aynı yaştaki arkadaşı okulun açık olan kapısından çıkarak sokağa indi. 4 yaşındaki iki çocuk yürüyerek özel kreşten Oba Çarşamba bölgesindeki HASBUL Market’in olduğu kavşağa doğru yürümeye başladı. Bu sırada karşılarına çıkan bir çocuk parkında bir süre oynayan iki çocuk, parktan çıkarak Çarşamba HASBUL Market Kavşağı civarındaki evlerine doğru yürümeye devam etti.

Komşularının telefonla arayıp “Az önce senin çocuğu sokakta gördük, bugün okula gitmedi mi?” sözleriyle neye uğradığını şaşıran öğrenci velisinin, apar topar sokağa indiği ancak çocuklarını bulamadığı öğrenildi.

Hemen okula giden öğrenci velisi Ahmet B. ile Gülsüm B.’nin, çocuklarının nerede olduğunu sorduğu ve acı gerçeği orada öğrendiği belirtildi. Çocuklarının öğretmenlerinin bilgisi dışında okuldan çıkarak bir süre sokakta yürüdüğünü doğrulayan okul yönetiminin, öğrenci velilerine, “böyle şeyler arada sırada olur, bunu telafi edelim” teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Ancak konuyu yargıya taşımaya karar veren öğrenci velisinin, Alanya Jandarma Komutanlığı’na giderek hem suç duyurusunda bulunduğu, hem de davacı olduğu ifade ediliyor.

Büyük Alanya Haber imtiyaz sahibi Alper Kutay’a konuşan görgü tanığı, “Olay günü ve saatleri belli olduğu için bölgedeki iş yerleri ve apartmanlara ait güvenlik kameralarından da çocukların okulda olmaları gereken saatte dışarıda oldukları apaçık görülecektir. Bu skandalın üzeri örtülmek isteniyor, sonuna kadar davacı olunmalı. Gerekirse konu Anayasa Mahkemesi’ne kadar taşınmalı” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP