DOLAR 34,0757 -0.1%
EURO 37,9658 0.08%
ALTIN 2.815,01-0,03
BITCOIN 20489324.08182%
Antalya
26°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya Ülkü Ocakları’nda görev DEĞİŞİMİ

Alanya Ülkü Ocakları’nda görev DEĞİŞİMİ

ABONE OL
12:40 - 13 Eylül 2024 12:40
Alanya Ülkü Ocakları’nda görev DEĞİŞİMİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Abdülhadi Yüksel’in yerine Avukat Yunus Kerim Sezer atandı.

Alanya Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Yunus Kerim Sezer, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanımız Oğuzhan Dinçer’in takdirleriyle Ülkü Ocakları Alanya İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Rabbim utandırmasın” dedi.

Antalya Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Abdülhadi Yüksel ise şu açıklamayı yaptı”

“1 yıldır sürdürmekte olduğum Alanya Ülkü Ocakları Başkanlığı görevimi, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin tensipleri, Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sn. Oğuzhan Dinçer beyin takdirleri ile ülküdaşım Sn. Kerim Sezer’e devretmiş bulunmaktayım.

Alanya Ülkü Ocakları İlçe Başkanımıza yeni görevinde başarılar dilerken, en zorlu süreçlerde yılmadan yıkılmadan Ülkü sancağını Alanya’mız surlarından indirmemek için canla başla çalışan, ülkücülükten ve ülkücü duruştan zerre taviz vermeden dim dik duran teşkilatımın her bir yöneticisine ve neferine teşekkür ederim.

Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sn. Oğuzhan Dinçer beyefendinin takdirleriyle atanmış olduğum Antalya Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcılığı görevinde ise Türk Milliyetçiliğinin ve Ülkücülüğün ikbali için bir nefer fedakarlığında çalışacağımı beyan etmekten gurur duyarım.”

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP