DOLAR 34,2547 0.28%
EURO 37,8238 0.08%
ALTIN 2.926,330,37
BITCOIN 20960250.4171%
Antalya
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’da “adrese teslim” personel alımı İDDİASI

Alanya’da “adrese teslim” personel alımı İDDİASI

ABONE OL
07:15 - 1 Temmuz 2024 07:15
Alanya’da “adrese teslim” personel alımı İDDİASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü, üniversite bünyesinde görevlendirmek üzere 37 öğretim üyesi alım ilanı verdi. 27 Haziran tarihinde başlayan başvuruların 11 Temmuz günü mesai bitimine kadar süreceği ifade edilirken, ilandaki bazı maddelerle ilgili iddialar ortaya atıldı.

Alanya’daki devlet üniversitesine 37 öğretim üyesi alınacağı belirtilen bu ilanda en dikkat çeken ilan ise, Tıp Fakültesi’ne alınacak olan İç Hastalıkları Uzmanı’nın tarifi oldu.

23 numaralı ilanda, “İç hastalıkları uzmanının, uzmanlığını ilgili alanda almış olmak, gebelerde vitamin eksikliğinin huzursuz bacak sendromu üzerine etkisi ve obezitenin meme kanserli hastalarda aromataz inhibitörü tedavisi üzerine etkisi konularında çalışma yapmış olmak” olduğu bilgilerine yer verildi.

Büyük Alanya imtiyaz sahibi, gazeteci Alper Kutay’a ulaşan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, bu ilanın tamamen “adrese teslim” bir ilan olduğunu, bu kadar detaylı bir şekilde ilan verilmesinin altında tamamen tanıdık, eş, dost kollama içgüdüsünün yattığını, Alanya’daki özel bir sağlık kuruluşunda görevli bir kadın doktorun bu tarife birebir uyduğunu ileri sürdü.

Alaaddin Keykubat Üniversitesi rektörlüğünün “adrese teslim personel alımı” iddiaları konusunda nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP