DOLAR 32,6645 0.32%
EURO 35,5639 0.42%
ALTIN 2.509,161,72
BITCOIN 18870162.7019%
Antalya
34°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’da yabancılardan Türk vatandaşına mobbing İDDİASI

Alanya’da yabancılardan Türk vatandaşına mobbing İDDİASI

ABONE OL
15:15 - 3 Temmuz 2024 15:15
Alanya’da yabancılardan Türk vatandaşına mobbing İDDİASI
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya’da sitede yaşayan tek Türk vatandaşı olan S.S.’ye yönelik gitmesini isteyen yabancılar tarafından otopark kapatılarak, havuza bol klor atılarak ve balkondan paspas silkilerek mobbing uygulandığı iddia edildi.

Alanya’nın Kargıcak Mahallesi’nde lüks bir rezidansta S.S isimli vatandaşa Türk olması sebebiyle mobbing uygulandığı iddia edildi. Sitede yaşayan Rus ve Azerbaycan uyruklu R.A. İ.İ. ve İ.İ. isimli şahısların S.S’yi siteden gönderebilmek ve otoparka Türk vatandaşının aracını sokmamak için araçlarını otopark girişlerine park ettiği öne sürüldü. Ayrıca S.S.’nin havuza gireceği zaman yabancılar tarafından duşlar kapatılarak havuza bol klor atıldığı ve havuza girişinin önlendiği iddia edildi.

Yaşananların ardından konuşan S.S., “Hatta Rus vatandaşları bununla da yetinmeyerek üst balkondan elektrik süpürgesi pisliklerini atarak, paspas silkeleyerek beni bezdirmeye çalışıyor. Benim cep telefonumla görüntülerimi çekip kendi kurdukları sitede yayınlıyorlar. Bütün bunlardan bezerek cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum. Mobbing devam edince 112’ye ihbarda bulunarak Mahmutlar Jandarma Karakolu’na şikayette bulundum” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP