DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18366960.4978%
Antalya
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’dan uygulamaya tepki geldi: Hukuksuz iş mi YAPIYORLAR?

Alanya’dan uygulamaya tepki geldi: Hukuksuz iş mi YAPIYORLAR?

ABONE OL
11:09 - 24 Temmuz 2024 11:09
Alanya’dan uygulamaya tepki geldi: Hukuksuz iş mi YAPIYORLAR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Martı-TAG Kurucusu Oğuz Alper Öktem’in katıldığı programda taksicilerin vergi kaçırdığını söylemesi üzerine Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya Öktem’in yaptığı işin yasal olmadığını söyleyerek tepki gösterdi.

Yolcuların sıklıkla tercih etmeye başladığı platformlardan biri olan Martı TAG, öne çıkan bir uygulama oldu. TAG’ın taksi tarifesine göre daha ekonomik olması tercih edilmesinde etkili oldu.Taksi şoförlerine göre TAG gibi uygulamalar korsan taksicilik olarak nitelendirilirken Martı-Tag ve taksi şoförleri arasındaki tartışmada günden günde büyüyor. Son olarak Martı TAG kurucusu Oğuz Alper Öktem’in katıldığı yayında taksicileri vergi kaçırmakla suçlayarak onların kaçırdığı vergiyi biz verelim demesiyle tartışmalar daha da alevlendi. Öktem’in açıklamalarının ardından Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya Öktem’in yaptığı işin hukuksuz olduğunu belirtti.

Başkan Akkaya açıklamasında, ”Bir buçuk iki yıldır gerek Ankara’da gerek İstanbul’da Martı-TAG’a karşı verilen mücadelenin yanında olduk. Mahkeme kararını vererek Martı-TAG uygulamasına erişim engeli getirdi. Kimse kimsenin yerine vergi veremez. Mahkemenin bile yasakladığı bir uygulamanın sahibi hiç veremez. Oğuz Alper Öktem’in yapmış olduğu Türkiye gündemini meşgul eden bu uygulama mahkeme yasaklandı. Oğuz Alper Öktem’in yaptığı uygulama hukuksuz bir uygulamadır, yasal değildir” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP