PARÇALI AZ BULUTLU
ÖĞLEYE KALAN SÜRE
Alanya Bektaş Mah. 120.sokak ve civarında yaşanan çevre kirliliğinden şikayetçi olan vatandaşlar mahalle muhtarına sitem etti.
Yasak olmasına rağmen moloz, inşaat atıkları ve çöp döküldüğünü dile getiren vatandaşlar, yol kenarlarında da piknik yapan vatandaşların artıklarını, çöplerini, atılan boş şişe ve tenekelerin yakınlarda bulunan çöp bidonları yerine etrafa atıldığını ve kendilerinin topladıklarını belirtti.
Mahalle sakinleri, duyarsız vatandaşların böyle davranarak çevrenin ve Alanya’nın kirletilmesinin üzücü ve acı bir durum olduğunu ifade etti. Kötü görüntünün ortadan kaldırılması için yetkililer tarafından temizlik personellerinin gönderilmesi talep edildi. Ayrıca mahalle muhtarının bu gibi durumlarda devamlı ikaz edilmeden kendisi tarafından kontrol altına alınarak ilgilenmesi istendi.
ASAYİŞ
26 Şubat 2025ASAYİŞ
26 Şubat 2025MANŞET
26 Şubat 2025ASAYİŞ
26 Şubat 2025EKONOMİ
26 Şubat 2025ASAYİŞ
26 Şubat 2025ASAYİŞ
26 Şubat 2025