DOLAR 34,2776 0.06%
EURO 37,4348 0.06%
ALTIN 2.919,690,09
BITCOIN 22549965.17705%
Antalya
24°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

ALKÜ akademik yılı AÇILIŞ TÖRENİ gerçekleştirildi

ALKÜ akademik yılı AÇILIŞ TÖRENİ gerçekleştirildi

ABONE OL
05:53 - 15 Ekim 2024 05:53
ALKÜ akademik yılı AÇILIŞ TÖRENİ gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ALKÜ 2024-2025 Akademik Yılı açılış töreni, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı açılış programı, ALKÜ Alev Atlı Konferans Salonu’nda düzenlenen programla gerçekleştirildi. Programa Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Vekili Halime Dim Ceylan, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, protokol üyeleri ve akademisyenler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan akademik yıl açılış programında katılımcılara Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi tanıtım filmi izletildi. Daha sonra konuşmalarla devam eden programda ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan tarafından açılış konuşması yapıldı.

Programda, yeni projelerle büyüyen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin 2024-2025 öğretim yılında başarılı bir akademik dönem geçirmesini temenni eden Mevlüt Çavuşoğlu, “Üniversitemiz her anlamda büyümeye, kendini geliştirmeye ve akademik anlamda çeşitli başarılar göstermeye devam ediyor. Stanford Üniversitesi’nde hazırlanan ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nde yer alan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde görev yapan 3 akademisyenimiz bizleri çok gururlandırdılar. Kendilerini tebrik ediyorum. Üniversitemizin gelişmesi için elimizden ne gelirse yapacağız ve her zaman destekçileriyiz. Akademik açılış programına bizleri davet eden Rektörümüz Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’a teşekkür ediyor, 2024-2025 öğretim yılının başarılı bir akademik dönem olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından hediye ve belge takdimleri ile devam eden törende, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu tarafından Stanford Üniversitesince hazırlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi”nde yer alan Prof. Dr. Mehmet Kanoğlu, Doç. Dr. Emrah Irmak ve Doç. Dr. Alper Kürşat Uysal’a plaket ve belgeleri verildi. Programın devamında ALKÜ Yönetimi tarafından ALKÜ’ye destek veren hayırseverler ve STK’lara teşekkür belgeleri ile alanında dereceye giren akademisyenlere başarı belgeleri verildi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP