DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 1841127-3.86204%
Antalya
31°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Antalya 12 saat içinde 4 mevsimi YAŞADI

Antalya 12 saat içinde 4 mevsimi YAŞADI

ABONE OL
19:59 - 26 Temmuz 2024 19:59
Antalya 12 saat içinde 4 mevsimi YAŞADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya 12 saat içinde adeta 4 mevsimi yaşadı. Dün gece etkili olan şiddetli yağış ve fırtınanın ardından bugün ise sıcak ve güneşli hava etkili oldu. Sıcaktan bunalanlar kendini Konyaaltı Sahili’ne attı.

Antalya’da dün gece aniden bastıran yaklaşık 1 saat süren sağanak yağış nedeniyle hayat olumsuz etkilenirken, rüzgarla devrilen ağaçlar, park halindeki otomobillere zarar vermiş, aynı zamanda şiddetli yağış ve fırtına kazalara da sebep olmuştu. Yaşanan tüm olumsuzlukların ardından sabah saatlerinde Antalya’da tekrar yüzünü gösteren güneş ile birlikte hava sıcaklığı da mevsim normallerine döndü. Fırtına ve şiddetli yağışın ardından hava sıcaklığının 34 derece, nem oranın ise yüzde 60 seviyelerinde seyrettiği Antalya’da bunaltıcı hava nedeniyle kent sakinleri ve turistler Konyaaltı Sahili’ne akın etti.

Vatandaşlar Antalya sıcağına karşı Konyaaltı Sahili’nde denize girerek serinlemeyi ve ağaç gölgelerinde piknik yapmayı tercih etti. Dün akşam yaşanan şiddetli yağış ve fırtınalı havanın ardından kendisini sahile atan Serpil Kurt isimli vatandaş, tatil için Antalya’ya geldiklerini ve ani hava değişimini şaşkınlıkla karşıladığını belirtti.

Şiddetli yağışa Kaleiçi’nde yakalandıklarını belirten Kurt, “Bu sabah tekrar denize girebildiğimiz için bence gayet güzel. Antalya’nın iklimi dolayısıyla akşam yağmur ve fırtınanın ardından sabah tekrar denize girebilmemiz gayet başarılı bir doğa olayıdır. Bugün sabah 7’den beri buradayız. Gayet güzel, denizimize giriyoruz. Oturup pikniğimizi yapıyoruz, sohbetimizi ediyoruz. Hava güzel, deniz güzel, daha ne olsun” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP