DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 1841077-3.88174%
Antalya
31°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Antalya siyasetinde yasak aşk SKANDALI!

Antalya siyasetinde yasak aşk SKANDALI!

ABONE OL
22:50 - 25 Temmuz 2024 22:50
Antalya siyasetinde yasak aşk SKANDALI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da önceki dönem İYİ Parti Antalya İl Başkanı iş insanı Mehmet Başaran’ın, kendisinden 34 yaş küçük olan kadınla yaşadığı ‘yasak aşktan’ olduğu iddia edilen bebekle ilgili açılan dava sonuçlandı. Adli Tıp Raporu’nun ‘baba Başaran’ demesinin ardından, mahkeme de kararını verdi. Mahkemenin gerekçeli kararında, “Davalı Mehmet Başaran’ın, davaya konu çocuk D.M.Ş.’nin babası olduğunun tespiti ile aralarında soy bağının kurulmasına hükmün ilgili nüfus müdürlüğüne bildirilmesine” denildi.

Elif Ş. adındaki bir kadın, 4 aylık hamile olduğunu ve bebeği aldırması için Mehmet Başaran’ın baskı yaptığını iddia ederek 11 Aralık 2022’de jandarmaya başvurmuştu. Elif Ş. jandarmaya verdiği ifadesinde Başaran ile yaklaşık 3 yıldır ilişkileri olduğunu belirterek, 4 aylık hamile olduğunu söylemiş ve tehdit edildiğini ileri sürmüştü. Bunu üzerine Başaran, olayın komplo olduğunu iddia ederek İYİ Parti bin meclis üyesi ve Elif Ş. hakkında şikayetçi olup 31. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açmıştı.

Sosyal medyada yankı uyandıran haberin ardından Başaran da bir açıklama yapmış ve suçlamaları reddetmişti. Başaran yaptığı yazılı açıklamada, “Çirkin bir iftira kampanyası ile karşı karşıya kalmakla beraber tarafıma istinat edilen hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum. Aklanacağımdan emin olduğum ve bu sürecin hızlı bir şekilde son bulması için yapılacak olan her türlü teste rızam vardır. Siyasetin yargıya-yargının da siyasetin alanına girmemesi, karşı tarafın şikayetiyle şüpheli olarak ben de şikayetçi olduğum için dava yürüyeceğinden bu süreçte soruşturmanın selameti ve mensubu olduğum siyasi partinin zarar görmemesi için İYİ Parti İl Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi bildiririm” sözlerine yer vermişti.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP