Avrupa’nın göbeği Fransa’da Çinli bir turist, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Çinli turistin ölümü, Avrupa’da koronavirüs kaynaklı ilk ölüm olarak kayıtlara geçti. Dünya gündemine bomba gibi düşen haber akıllara Avrupa’da turizm nasıl etkilenecek sorusunu getirdi.
Fransa’da bulunan Çinli bir turist koronavirüs (Covid-19) sebebiyle hayatını kaybetti. Fransa Sağlık Bakanı Agnes Buzyn, koronavirüs sebebiyle hastanede müşahede altında tutulan Çinli bir turistin yaşamını yitirdiğini açıkladı. Ülkede şimdiye kadar 11 koronavirüs kişide koronavirüse rastlandığı duyurulmuştu. Çinli turistin ölümü, Avrupa’da koronavirüs kaynaklı ilk ölüm olarak kayıtlara geçti.
TURİZM OLUMSUZ ETKİLENECEK Mİ?
Avrupa’nın merkezinde bulunan ve her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Fransa’da dünyayı kasıp kavuran coronavirüs kaynaklı ilk ölümün gerçekleşmesi akıllara ‘Turizm nasıl etkilenecek?’ sorusunu getirdi. Avrupa’nın turizm pazarında büyük kayıp yaşanma olasılığı gündeme gelirken toplam 11 olan vaka sayısında ölü sayısının artmaması temenni ediliyor
ÖLÜ SAYISI BİN 500’Ü GEÇTİ
Çin’in Hubey eyaletinin Wuhan kentinde ortaya çıkan salgın sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı bin 527’ye ulaştı. Toplam vaka sayısı iste 67 bini aşmış durumda.
ASAYİŞ
05 Mayıs 2025ASAYİŞ
05 Mayıs 2025MANŞET
05 Mayıs 2025ASAYİŞ
05 Mayıs 2025EKONOMİ
05 Mayıs 2025ASAYİŞ
05 Mayıs 2025ASAYİŞ
05 Mayıs 2025
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.