DOLAR 33,9996 0.3%
EURO 37,8875 0.71%
ALTIN 2.821,770,44
BITCOIN 1971210-3.02072%
Antalya
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Başkan Çavuşoğlu’ndan Tekke’ye Trabzon VİZESİ

Başkan Çavuşoğlu’ndan Tekke’ye Trabzon VİZESİ

ABONE OL
17:13 - 2 Eylül 2024 17:13
Başkan Çavuşoğlu’ndan Tekke’ye Trabzon VİZESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Trabzonspor’a gitmek isteyen Teknik Direktör Fatih Tekke hakkında “Kimsenin hayallerini engellemek istemeyiz” dedi.

Trabzonspor’un Abdullah Avcı ile ile yollarını ayırmasının ardından gündeme gelen Fatih Tekke hakkında, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu açıklamalarda bulundu.

Aspordan Koray Baloğlu’nun haberine göre, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Trabzonspor’dan Fatih Tekke için kendilerine herhangi bir talep gelmediğini açıkladı. Çavuşoğlu, teknik direktörlerinden memnun olduklarını belirterek, “Şu anki hocamızla yola devam etmekten mutluyuz. Ancak gelecekte bir değişim sürecine girilirse, kimsenin hayallerini engellemek istemeyiz” dedi.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Fatih Tekke, Alanyaspor’un 3-0’lık Fenerbahçe mağlubiyeti sonrasında yaptığı basın açıklamasında Trabzonspor’un teknik direktörlük ayrılığının yaşayacağı gündemle ilgili soruya, “Trabzonluyum, Trabzonsporluyum, bir gün yuvaya dönmek ne zamana olur bilmiyorum. Sıcak bir gündem. Maça odaklandım, bakalım ne olacak” yanıtını vermişti.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP