DOLAR 34,0490 0.08%
EURO 37,9002 0.08%
ALTIN 2.828,770,14
BITCOIN 1994588-0.16455%
Antalya
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Boşanma aşamasındaki karısına kurşun YAĞDIRDI

Boşanma aşamasındaki karısına kurşun YAĞDIRDI

ABONE OL
16:09 - 12 Eylül 2024 16:09
Boşanma aşamasındaki karısına kurşun YAĞDIRDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da boşanma aşamasındaki eşinin ikametine giren şahıs, eşini tabancayla vurarak öldürdü. Sabah okula gitmek için uyanan kızı, annesinin kanlar içerisindeki cansız bedeniyle karşılaşınca büyük şok yaşadı. Ekipler olayı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan zanlının bulunması için çalışma başlattı.

Kan donduran olay, Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi 252 Sokak üzerinde bulunan lüks bir sitede meydana geldi. Sabah saatlerinde sitedeki apartmanın 3’üncü katında bir kişinin silahla vurulduğu ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri isminin Fadim Temirhanoğlulları (51) olduğu öğrenilen kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde çok sayıda boş kovan olması nedeniyle olay yerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerin yanı sıra Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi.

Ekipler sitenin güvenlik kameralarında ve daire içerisinde inceleme yaptı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler Temirhanoğlulları’nın gece geç saatlerde ayrılma aşamasında olan ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi S.T. tarafından vurularak öldürüldüğü şüphesi üzerine incelemelerini bu yönde derinleştirdi. Fadim Temirhanoğulları’nın Antalya’nın Kemer ilçesinde bir gece kulübünde bodyguardlık yapan S.T.’nin kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açtığı ancak S.T.’nin cep telefonundan boşanma aşamasındaki eşini sık sık tehdit ettiği öğrenildi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP