DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18381040.1176%
Antalya
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

CHP Alanya Çayarası Yaylası’na çıkarma yaptı

CHP Alanya Çayarası Yaylası’na çıkarma yaptı

ABONE OL
17:16 - 8 Ağustos 2022 17:16
CHP Alanya Çayarası Yaylası’na çıkarma yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çayarası’nda esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Herkesin CHP iktidarını beklediği görünüyor” dedi.

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Çayarası Yaylası’na giderek esnafın ve halkın sorunlarını dinledi. Çayarası’nda kurulan pazarı ziyaret eden partililer pazarcı esnafı ile alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında bir vatandaşın köy okullarının kapatılması sonucu buralarda yaşayan çocukların zor şartlarda taşımalı eğitimle başka okullara gönderildiğini ve istemediği yurtlara mecbur kaldıklarını söylemesi üzerine Karadağ, 10 çocuk olduğu zaman köylerde ilkokul açılabileceğini ve bu konuda milli eğitime başvurulabileceğini açıkladı.

“ESNAFIN YARINLARI BELİRSİZ”

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Karadağ, Toroslar’ın zirvesinde birçok yaylanın ortak alışveriş merkezi olan Çayarası Yaylası’nda esnafı ziyaret ettiklerini ve güzel tepkiler aldıklarını söyledi. Karadağ, “Artık herkesin CHP iktidarını beklediği görünüyor. Esnafın ortak sıkıntısı bugün sattıkları malı yerine koyamamak ve yarınlarının belirsizliği. Esnaf arkadaşlarımıza CHP iktidarında bu sıkıntıların nasıl aşılacağını anlattık” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Özkaya Sigorta


HIZLI YORUM YAP