DOLAR 34,2959 0.37%
EURO 37,5049 -0.07%
ALTIN 2.927,991,35
BITCOIN 21599975.57853%
Antalya
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

İltemir Başkan’dan mesaj: “İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ zirveye taşıyacağız”

İltemir Başkan’dan mesaj: “İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ zirveye taşıyacağız”

ABONE OL
23:28 - 11 Ekim 2024 23:28
İltemir Başkan’dan mesaj: “İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ zirveye taşıyacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Ağustos 2022 tarihinde yapılan genel kurulda Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı seçilen bölgenin başarılı ve sevilen iş adamlarından İsmail İltemir’in, dernek üyelerinin yoğun teveccühü sonrası göreve devam kararı aldığı öğrenildi.

1974 Antalya Varsak doğumlu olan ve yaklaşık 30 yıldır Antalya’nın farklı bölgelerinde inşaat faaliyetleri sürdürerek kente hatırı sayılır bir ekonomik kazanım sağlayan İltemir’e destek her geçen gün artıyor.

Bu kentte büyüyüp yaşadığını, işlerini burada büyüttüğünü dile getiren İltemir, şu açıklamayı yaptı:

“Antalya hep benim arkamda durdu, Antalya hep bana referans oldu. Kamu kurumlarıyla, yerel yönetimleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, spor kulüpleriyle, halkıyla hep destek oldu. İş hayatımda şirketlerimi belli bir seviyeye taşıdıysam yine bu şehrin bize tanıdığı imkanlar sayesinde oldu. Hepimiz bu şehre bir şeyler borçluyuz. Şimdi sıra bu şehre birşeyler katabilmekte. İnşaat sektörü ülkemizin lokomotifi. Ben böyle bir sektörün içerisinde bu yolda yürümekten onur ve gurur duyuyorum. İnşallah bu sektörü temsilen görevini sürdürdüğüm Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği başkanlığını her zamankinden daha iyi yapacağıma söz veriyorum. Her kesime hitap eden, herkesin sorununa canla başla koşan bir yönetimle yola devam edeceğiz. Kendi sektörümüze, ekmeğimize, çalışanımıza, kurumlarımıza dünden daha sıkı sarılacağız ve sahip çıkacağız.”

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP