DOLAR 34,2346 -0.06%
EURO 37,4032 0.02%
ALTIN 2.918,460,05
BITCOIN 22757291.85783%
Antalya
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Kuş: “Mübarek ALTSO değil resmen kan EMİCİ”

Kuş: “Mübarek ALTSO değil resmen kan EMİCİ”

ABONE OL
17:03 - 15 Ekim 2024 17:03
Kuş: “Mübarek ALTSO değil resmen kan EMİCİ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı olacağı konuşulan tanınmış iş insanı Mehmet Kuş, ALTSO’nun aidat mesajına sert tepki verdi.

Bir dönem Alanya Adıyamanlılar Derneği Başkanlığı da yapan, Ponto MK Leader sahibi, tanınmış iş insanı Mehmet Kuş, ALTSO’nun üyelerine yönelik aidat uyarısına çok sert tepki verdi.

ALTSO, üyelerine şu SMS’i gönderdi:

“Sayın Üyemiz, 2024 yılına ait yıllık ve munzam aidatların 2. taksidi için son ödeme tarihi 31 Ekim Perşembe günüdür. Ödenmeyen aidatlar için 6183 Sayılı Kanun hükümleri uyarınca gecikme zammı uygulanmaktadır. Bilgilerinize sunarız.”

ALTSO Başkan Adayı olacağı konuşulan Mehmet Kuş, bu mesajı sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından paylaşarak, aynen şu ifadelere yer verdi:

“Peki bu mesajı yollamayı biliyorsunuz da; üyelerinize nasıl bir katkıda bulundunuz? Bu sene sezon hiç iyi gitmedi, hangi esnafın yanında durdunuz? Mübarek oda değil kan emici!”

Kuş’un bu mesajına bazı sosyal medya kullanıcılarından da yorumlar geldi.

Ali Pala adlı kullanıcı “Bunlarda ne vicdan ne de acıma var” yazarken, Mesut Aslan can, “Atsınlar mesajı, kuruş vermem Ticaret Odası’na, gerekirse oda kaydımızı silsinler. Ticaret Odası’ndan çıkarız ama para vermeyiz” yazdı.

Sami Çetin adlı vatandaşın ise “Çok doğru, esnafa hiç bir katkı yok. İşleri güçleri; yatarlar kalkarlar; esnafa aidat borcu mesajı atarlar. İnsanda biraz düşünce olur” şeklindeki mesajı dikkat çekti.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP