DOLAR 34,1606 0.06%
EURO 38,2394 -0.03%
ALTIN 2.927,80-0,18
BITCOIN 22361671.80384%
Antalya
33°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Mahmutlarspor Başkanı BAĞIŞLAR: “Adalet Mülkün Temelidir”

Mahmutlarspor Başkanı BAĞIŞLAR: “Adalet Mülkün Temelidir”

ABONE OL
17:14 - 27 Eylül 2024 17:14
Mahmutlarspor Başkanı BAĞIŞLAR: “Adalet Mülkün Temelidir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz dönemde Alanya Belediye Meclis Üyeliği yapan ve 8 yıldır Mahmutlarspor’un başkanlığını yürüten inşaat mühendisi Yılmaz Bağışlar, yerel seçimler öncesinde Mahmutlarspor üzerinden yapılan itibarsızlaştırma girişimlerini hukuka taşıdı. Bağışlar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, genel kurul ile ilgili basına ve kamuoyuna yansıyan kötü niyetli haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve hukuk önünde ispatlandığını belirtti.

Bağışlar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bugün adalet görevlilerimiz tarafından verilen bu kararla, geçtiğimiz dönemlerde kulübe çökme amaçlı yapılmaya çalışılan genel kurulun hukuksuz olduğu devletimiz tarafından karara bağlanmıştır.”

Başkan Bağışlar, Mahmutlar’ın birlik ruhuna zarar vermemek adına bu sürece dahil olan kişilerin isimlerini açıklamaktan şimdilik kaçındığını, ancak ilerleyen süreçte aynı tutumu devam ettirirlerse isimleri kamuoyu ile paylaşacağını belirtti.

Bağışlar, “Bu süreçte kimisinin babası muhtar, kimisinin abisi meclis üyesi oldu. Hepsine başarılar diliyorum, memlekete hizmet etsinler, biz de alkışlayalım. Ama bu kafayla devam ederlerse isimlerini açıklayacağım” dedi.

Mahmutlarspor’a yaptığı katkılardan bahseden Bağışlar, görev süresi boyunca kulübe Avrupa standartlarında bir tesis kazandırdıklarını ve şampiyonluk yaşadıklarını belirtti. Ayrıca bir yıl önce profesyonel lige çıkmayı son maçta kaçırdıklarını ifade eden Bağışlar, “Bizler, gençlerimiz için hiçbir geliri olmayan bir kulübe sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu tür soytarılıklara gerek yok” diyerek sözlerini sonlandırdı.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP