DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 1844113-2.94676%
Antalya
34°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

“Mega İsraf” proje Alanya Üniversitesi’ne tahsis EDİLİYOR

“Mega İsraf” proje Alanya Üniversitesi’ne tahsis EDİLİYOR

ABONE OL
09:49 - 20 Haziran 2024 09:49
“Mega İsraf” proje Alanya Üniversitesi’ne tahsis EDİLİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya’da önceki dönem belediye başkanı Adem Murat Yücel tarafından 2017 yılında başlatılıyor bitirilemeyen ve büyük bir ekonomik israf olarak nitelendirilen Oba Mahallesi’ndeki yeni belediye sarayı binası, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik tarafından üniversiteye tahsis edilecek.

9 Aralık 2017 tarihinde dönemin Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından temeli atılan ve bir türlü bitirilemeyen Alanya’nın yeni belediye sarayı binasının, Alanya Üniversitesi’ne tahsis edilmesi gündemde. İddiaya göre Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, önceki dönem başkanı Yücel tarafından yapılan binayı, çok büyük olduğu gerekçesiyle üniversiteye devretmek istiyor. Özçelik daha önceki açıklamalarında da “Yeni bina bizim için çok büyük, bina ile ilgili planlarımız var” demişti.

Geçtiğimiz yıl Zafer Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Dr. Tahsin Biner, yeni yapılan belediye sarayının ileri derecede israf bir proje olduğunu ifade ederek, “Asla ve asla o bina Alanya Belediye Sarayı olmayacak. 400 milyon TL para harcandı oraya. Harcanan parayla bu şehrin çok fazla sorunu hallolurdu” demişti. Vatandaşlar ise büyük bir israfa yol açan eski başkan Yücel’in bu sözde Mega Projesi’nin bitirilememesi sebebiyle duruma tepki göstermişti.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP