DOLAR 34,3054 0.31%
EURO 37,5445 -0.07%
ALTIN 2.925,561,27
BITCOIN 2145306-0.4068%
Antalya
27°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Mehmet Şahin Demirtaş esnafıyla buluştu FOTO GALERİ

Mehmet Şahin Demirtaş esnafıyla buluştu FOTO GALERİ

ABONE OL
18:46 - 27 Şubat 2024 18:46
Mehmet Şahin Demirtaş esnafıyla buluştu FOTO GALERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, yoğun programları kapsamında bugün Demirtaş Mahallesi’nde toptancı hali, sanayi ve çarşı esnafı ile bir araya geldi.

İyi Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Antalya Milletvekili Aykut Kaya, İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan, Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nesrin Ünal’ın da Mehmet Şahin’in yoğun programına eşlik ettiler.

İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin programına Demirtaş Toptancı Hali’ndeki esnafla kahvaltılı istişare toplantısında bir araya gelerek başladı. Demirtaş halinde esnafı tek tek selamlayan Şahin, kahvaltılı istişare toplantısında da hal esnafının ve Alanya’nın çözüm bekleyen sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili dilek ve görüşlerini aldı.

Toplantıda projeleri ile ilgili de bilgi veren Şahin, “Modern tarım uygulamaları ve çözümleri vizyonumuz doğrultusunda; tarımsal üretimi arttıracak çalışmalarla tarım sektörümüzü ve çiftçimizi destekleyeceğiz. İlgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içinde doğal kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanarak öncelikle Alara ve Dimçayı gibi boşa akan doğal zenginliklerimizi göletlere taşıyarak denetim altına alacağız ve şehrimize olan katma değerini arttıracağız. Sorunları ve çözümlerini biliyoruz. Üzerimize düşeni fazlası ile yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP