DOLAR 34,2168 0.08%
EURO 37,8766 -0.61%
ALTIN 2.937,971,47
BITCOIN 2139531-1.46068%
Antalya
26°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

MHP’den kendi atadıkları Müdür Demir’e ŞOK SUÇLAMA

MHP’den kendi atadıkları Müdür Demir’e ŞOK SUÇLAMA

ABONE OL
20:12 - 1 Ekim 2024 20:12
MHP’den kendi atadıkları Müdür Demir’e ŞOK SUÇLAMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün gerçekleştirilen Alanya Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısında şok iddialar ortaya atıldı. 90’lı yıllarda, eski Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Alanya Lisesi’nden sınıf arkadaşı olan ve uzun yıllar Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kadrosunda görev yapan mevcut Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, Başkan Yücel’in 2014-2024 yılları arasında görev yaptığı tam 10 yıl boyunca temizlik işleri müdürü olarak görev yaptı.

Eski Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in liseden sınıf arkadaşı olan ve ocak 2015 tarihinde bu göreve atanan Adem Demir, tam 9 yıl boyunca MHP camiasının adeta göz bebeğiydi. Ancak geçtiğimiz Mart ayında yapılan yerel seçimlerde ipi göğüsleyen taraf Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Osman Tarık Özçelik olunca işin rengi bir anda değişti.

Son dönemde MHP’ye yakın çevreler tarafından özellikle sosyal medya platformunda Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmadığı iddia edilirken, bir dönem camianın gözbebeği olan Adem Demir ise adeta hedef tahtasına oturtuldu.

Bugün gerçekleştirilen Alanya Belediye Meclisi toplantısında konuşan MHP’li meclis üyesi Kayhan Balta, Alanya’da son 6 ayda büyük bir çöp krizi yaşandığını, çöplerin zamanında toplanmadığını belirterek, geçmiş dönemde tam 9 yıl boyunca aynı görevi yapan Adem Demir’i de hedef tahtasına oturttu.

Adem Demir’in ve ekibinin son altı aydır görevi savsakladığını ve çalışmadığını ima eden MHP’li Kayhan Balta’ya ise cevabı CHP’li Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik verdi. Adem Murat Yücel’in sınıf arkadaşı olan ve 9 yıldır Temizlik İşleri Müdürlüğü yapan Adem Demir’i sonuna kadar savunduklarını söyleyen Osman Tarık Özçelik, 1-2 sosyal medya platformunun Adem Demir’e ve ekibine yönelik karalama kampanyasına aldırış etmediklerini ve sonuna kadar Adem Demir’e ve ekibine güvendiklerini kaydetti.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP