DOLAR 34,1652 -0.01%
EURO 38,1916 0%
ALTIN 2.914,95-0,17
BITCOIN 2205221-1.83778%
Antalya
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Oğlunu kurtarmak için ALEVLERİN İÇİNE giren anne o anları anlattı

Oğlunu kurtarmak için ALEVLERİN İÇİNE giren anne o anları anlattı

ABONE OL
07:34 - 30 Eylül 2024 07:34
Oğlunu kurtarmak için ALEVLERİN İÇİNE giren anne o anları anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da bir dubleks dairede çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangın sırasında evde mahsur kalan iki çocuğunu kurtarmak için alevlerin arasına giren anne, küçük oğlunu dışarı çıkarmayı başardı. O anlar, sitenin güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Meydankavağı Mahallesi İsmail Cem Caddesi’ndeki 5 katlı apartmanın en üst katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre anne Neslihan Yayla, ortanca kızı Bilge Yayla’yı (14) okuldan almak için evden çıktı. Yaklaşık yarım saat sonra, evde bulunan klimanın iç ünitesinden yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşların ihbarı ile olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, eve dönen anne dairesinin alevlerin içerisinde olduğunu ve 4 yaşındaki oğlu Mert Kaan Yayla’nın ikamet içerisinde mahsur kaldığını gördü. Karşılaştığı manzara karşısında panik ve korku içerisinde kalan anne, üzerine bir bidon su dökerek yangının ortasına girmeye karar verdi.

Komşusundan aldığı suyu üzerine döken ve alevlerin arasına giren anne oğlunu ikametin salon kısmında buldu. Neslihan Yayla, duman içerisindeki evden küçük oğlunu alarak çıkmayı başardı. Yangın sırasında büyük kızı Özgün Doğa Yayla (17) ise panik içinde çatı katından karşı daireye ulaşarak kendi imkanlarıyla dışarı çıktı. İtfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı. Daireden çıkarılan Mert ve Özgün Yayla, 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki kontrolünün ardından tedbir amaçlı ambulansla hastaneye götürüldü. Öte yandan yaşanan panik anları ise sitede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP